728x90 AdSpace

Νεα Αρθρα

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

" ΚΑΤΑΛΗΨΗ " ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΝΤΙΚΕΣ !!!


Πριν λίγες ημέρες στην Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, μπροστά στο Ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, συγκεντρώθηκαν δεκάδες αυτοκίνητα - αντίκες. 
Στο σημείο αυτό ολοκληρώθηκε το απόγευμα της προηγούμενης Τρίτης το «Tour Amical», η οποία αποτελεί το μεγαλύτερο Ράλι Κλασικών Αυτοκινήτων του Βελγίου.
Το φετινό Ράλι στο οποίο είχαν συμμετοχή 172 αυτοκίνητα - με συνολικά 344 συμμετέχοντες - αποτέλεσε ρεκόρ συμμετεχόντων. Το Ράλι αυτό  πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα και στηρίχθηκε απο τον Δήμο Θεσσαλονίκης.


Προγραμματίστηκαν διαδρομές που πέρασαν από τους Δελφούς, το Βόλο, την Πάργα, την Ολυμπία, τα Μετέωρα, το Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων και το Παναθηναϊκό στάδιο της Αθήνας. 

Το κοινό της Θεσσαλονίκης είχε την ευκαιρία να θαυμάσει τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα - αντίκες τα οποία ήταν  σταθμευμένα στο πλακόστρωτο της νέας παραλίας απο το απόγευμα της Τρίτης μέχρι το πρωϊ  της περασμένης  Τετάρτης.
















 








CITY PORTAL SALUTE SALONICA
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: " ΚΑΤΑΛΗΨΗ " ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΝΤΙΚΕΣ !!! Description: Rating: 5 Reviewed By: Unknown
Scroll to Top